Vintagemässa


Jag, Klara och Julia var på Vintagemässan i Kungsholmen! Jag köpte en klänning, en sjal, en mössa, ett par solglasögon och en hårprydnad. Och en Glamourtidning plus tygkasse för tio kronor.

Café 60


26



Jag har varit på Folkets Kebab med flera i klassen och snart ska jag gå och kvällsfika.

Rip.


Kitchen paper

Mikaela säger:

anna för ett och ett halvt år sen = inget att leka med!

ANNA säger:

hahahahh eller hur!

Mikaela säger:

jag ska skriva "angry little kid..." och "smuttiness" längst ner på listan med liten tect så att man nte ser vad det står


Hahahah puss.

080923

Efter skolan åkte jag och träffade Linda i stan. Hon köpte en tröja och jag köpte äntligen en ny kofta. Synd bara att jag hade ont i magen och var jättetrött och bara klarade av att vara där i ungefär fyrtiofem minuter.

Ikväll borde jag göra läxor men sånt är jag inte så bra på.


080920

Jag, Julia och Amalia åt på Dragon House och satt i Tanto en stund.





I love min mobilkamera, jag skojar inte.

080919


Katt



Chai


Red head

Åh jag vill ha rött hår, skulle vara helt lovely. Speciellt om jag fick lite fräknar också.


Fint?

Fudge

Idag efter skolan gick jag på Götgatan med Julia. Vi stötte på några i klassen och gick och åt glass med dem på mcd. Nu har jag precis kommit hem från Turteatern i Kärrtorp där jag, Julia, Emily, Filip och lärar-Gunilla (som gav oss kexchoklad den snällisen) var och såg två pjäser. Det låter lite lamt men det var det inte.
Den första var bra, och den andra (som var ungefär det sjukaste jag någonsin har sett) var fett rolig. Jag fick tillochmed gå upp och dansa bugg på scenen! Puss

080916

Imorgon är det matteprov och jag orkar inte, jag borde plugga hela kvällen men jag känner att det inte kommer att hända. Nu ska jag laga kikärtsbiffar!

Vad som helst

118100 tror att Anna Mikaela Elisabet Gustin är en söt och intelligent tjej. Vi tror att hon gillar att klättra på hus och att dansa naken i skogen.


Yearbook yourself


Ganska underhållande faktiskt. 1960, 1976, 1994, 1996.

080913



Igår blev vi spettor. Not bad at all nästan.
Jag har snott bilderna.

So brown eyes I hold you near

Fikade med Julia och Anna efter skolan! De är bäst och jag älskar att fika. Imorgon är det skolfoto har jag nu fått veta. Spex, tema gangsters/old school. Va?

080907

Var på Götgatan med Linda och Sofia idag och jag lyckades äntligen köpa ett par nya jeans!
Den här veckan har vi skolfotografering, men jag vet inte vilken dag. Det är en aning irriterande.

Cillian Murphy

Cillian Murphy är typ den läckraste jag har sett.


The Dark Knight

Jag och Julia var på bio idag! Det tar en stund för mig innan jag vet om hur mycket jag gillat en film jag sett, The Dark Knight tyckte jag om. Första timmen var jag dock mest förvirrad och utmattad av allt som hände men den blev bättre och bättre. Åh Heath Ledger.


080906

Igår var superkul. Alla var uppe på ett berg och sen gick vi till förspelet 2008. Mycket skratt och kramar, det tycker jag om.


En lyckokaka hittade jag också.

1966


Tout le Monde

Sitter och lyssnar på Carla Bruni som vi fick höra på franskan idag. Jättefint faktiskt. Och så försöker jag av någon anledning lära mig "Sway" på gitarren. Au revoir.

London Calling

Och by the way så åker jag och gänget* till London efter nyår! Åh.



* jag, mamma, julia, amalia, mimmi

Cookies

Idag var klassen hemma hos lärar-Gunilla på Lidingö och åt kakor. Efter gick jag, Julia och Klara till herr och fru Judit och kollade på fina saker.

RSS 2.0