Sex and the City

Jag var med mamma i stan idag, vi såg Sex and the City filmen. Den var bra och snygg och jag skulle sällan tacka nej till Carrie Bradshaws garderob. Jag köpte en tunika och underkläder också och imorgon ska jag hitta en ny bikini.



Jag har magknip, aj.

080628

Jag och mamma tog tåget till Västerås för att kolla när Niklas spelade fotbollscup. Det regnade och de vann en match iallafall, bra. Så åt vi lite och köpte ett par jättesköna indianmockasiner till mig.

080627

Igår gick jag och Julia en lång promenad i stan. Det är nice, förutom skavsåren jag får av att gå barfota i ballerinaskor men vad ska man göra. Idag har jag inte gjort mycket alls.



Och den 14 augusti börjar jag på Södra Latin. Hola.

080625

Jag hade eftermiddagspicknick på Djurgårn med Julia och några änder. Såhär fina var vi då.


Allsång på Skansen

Igår var det Allsång på Skansen, jag var där med Sofia och Linda från halv nio på morgonen. Helt galet, men vi hade tur med vädret, massa att äta på och filtar så vi hade jättemysigt. Vi satt på en bänk, Anders Lundin kastade bullar och vi fick se hela programmet cirka fem gånger under dagen men det gjorde inget. Jag och Sofia gick och dansade lite vid scenen när Håkan repade och när han gick runt i publiken och körde allsång så krockade vi, hoppsan. Det var Håkan som var bäst såklart och Miss Li, som jag aldrig hade hört förut.



Grattis lillebror!



080623

Jag gick omkring på Görgatan med Julia idag. Det regnade mest och vi provade kläder på American Apparel. Jag köpte en herrtröja, ett herrlinne och ett paraply på H&M och när vi gick hem tog vi ett kort i favoritspegeln.


Piggies


080621

Idag var helt fel dag att åka till Drottningholm och ha picknick märkte jag och min familj. Fast vi hann vara där i några minuter innan det började ösa ner, sen följde regnet med oss hem också.


Glad midsommar

I efterskott.


Hej snyggingar!



När jag, Julia och Amalia gick förbi en skola i Mariatorget var det en liten kille som ropade "hej snyggingar!" till oss. Sött.

080618

Jag och Julia gick och fikade på String idag, det var längesen. När vi satt där började det regna, det tyckte vi var mysigt. Jag köpte Nylon-tidningen med Blake och Leighton också.



Kom igen nurå Sverige, vi förlorar ju.

080617

Igårkväll var jag hemma hos Julia och Amalia. Vi såg på sista avsnittet av Gossip Girl tills i höst, hur ska jag klara mig? Sen såg vi på Factory Girl som vi hade hyrt, den var jättebra. I love Andy Warhol, Edie Sedgwick/Sienna Miller som Edie är så snygg och Hayden Christensen är ju rätt så jättevacker. Efter såg jag och Julia på Blades of Glory, den var kul.


Le Soleil

Jag, Julia och Linnéa var publik till ett nytt tv-program som heter Musikmaskinen idag. Det var kul och Hej Hej Monika-Nic var med, han är en cutie. Så var vi och åt på Dragon House också och hälsade på Linnéas kompis som tagit bort blindtarmen.


(Linnéas bild.)

By the way, it says BALLS on your face


Jag kollar på Garden State. Älskar den filmen.

Rum

Jag håller på att möblera om och städa i mitt rum, måste göra det fint. Om jag har tur kanske det ser ut såhär när det är kart:



Man kan ju alltid hoppas.

För vi dansar och du har så mjuka läppar

Håkan Hellström är mannen, det var den bästa konserten med honom jag har sett tror jag. Jag och Anna åkte till Grönan vid halv fyra för att slippa den förhöjda inträdesavigften, vi åt nachos, satt i en trappa och köpte kärleksstänger och skitgrisar i cirka tre timmar. Linnéa kom dit senare nästan direkt från Mallorca. Först stod vi ungefär längst bak i publiken men tillslut stod vi på typ femte raden, det var skillat och det var så sjukt bra. Åh.



080612

Var i stan idag med Anna som köpte en bikini. Vi mötte Emelie som köpte en plånbok och sen gick vi och fikade. Imorgon är det Håkan på Gröna Lund!

And I never met a Toby that I didn’t like


080611

Den här dagen har jag inte gjort mycket alls, bara varit inne, kollat på Scrubs, ätit och suttit vid datorn. Ohyes. Jag måste hitta en låtlista och ladda ner musiken från Frusna Män Söker Kärlek, love it.

Joey never met a bike that he didn’t wanna ride


Gammal bild som jag hittade.

Jag och Anna har kul på msn


080610

Idag hade jag, Anna och Saga tänkt att gå och hämta en grej i skolan men tydligen hade det varit strömavbrott överallt (förutom hemma hos mig och Anna) så vi kunde inte hämta det vi kom efter och fick gå hem igen. Jag och Anna gick en snabbis till Sthlms Stadsmission och sen åkte vi till Bergianska Trädgården och promenerade runt lite. Det var mysigt men det blåste som sjutton.



Det är Annas bilder, tänkte lägga in fler men det bara fuckar upp sig.

Jag är kär i Michael Cera


080609

Imorse vaknade jag 12:59 för att jag råkade stänga av min väckarklocka, hoppsan. Fick sms av Anna (jag älskar sms) om jag ville följa med till stan, det ville jag. Gjorde fajitas till mig och min bror och åkte till T-c med Anna. Sen var jag på ridningen.

Det känns som att jag inte kommer göra någonting den här veckan haha.


080607

Idag var jag med mina fina vänner på fina Gröna Lund. Det var roligt och jag åt världens godaste polkagrisstång.


8

Ja, skolavslutning igår. Grät inte som jag trodde att jag skulle göra, tror inte att jag har fattat att det var sista avslutningen i Blommens ever. På kvällen var det någon slags avslutningsgrej med alla (de flesta) nior, det var riktigt kul. Kommer att sakna många väldigt mycket.

Idag när jag kom hem från Julia som jag sov hos, fick jag en akustisk gitarr av familjen, naw. På kvällen var släkten ute och åt i Hammarby Sjöstad, då fick jag massa pengar och ett guldhalsband med äkta diamanter av mormor och morfar, så gulligt, tack.



Imorgon blir det Grönan med Julia, Anna och Saga! Nu borde jag städa i mitt rum men jag villllllll inte.

080604

Idag hade vi klassens-dag, vi satt i Tanto och hade picknick. Sen gick jag och Julia och badade hemma hos henne, fick en ny kompis och hade tårtkalas. Och så promenerade vi runt Stockholm också, det är vår grej (plus att vi såg Peter Haber). Puss nu måste jag sova.

BAL

Balen igår var jättebra. Imorgon är det skolavslutning, jag kommer sakna klassen jättemycket.




Jag har snott lite bilder från Julia, Anna och Linnéa.

Masquerade


Fast riktigt såhär såg jag inte ut i skolan, måste jag tillägga.

I am the real Audrey Kitching


080602

Redan juni, det är helt sjukt haha.
Idag städade vi i skolan och fick gå hem tidigt. Gick en lång promenad och drack iste med Julia för det är så mysigt. Imorgon har vi tydligen maskerad på dagen och på kvällen bal. Åh.

Söndagspromenix


You sound like you're from London!

I fredags slutade vi jättetidigt, jag och Juila köpte festis och godis och satte oss fruktparken en stund. Det var så varmt ute så vi gick och tog det första doppet i år, det var kallt. På kvällen mötte jag henne, Saga och Anna så gick vi och såg Forgetting Sarah Marshall, den var så himla rolig. Sen drack vi te och somnade framför Desperate Housewives hemma hos Anna, mysigt. I morse gjorde hennes mamma lyxfrukost till oss och så såg vi film från när Anna var liten haha så gullig.

Jag mötte mamma och åkte till stan sen, köpte massa grejer woho.
Såg på Finding Neverland för någon timme sen, den var så fin.


RSS 2.0