The Hives & Gröna Lund 125 år

Jag och Linda var och såg The Hives som spelade på Gröna Lunds 125års-dag ikväll. Det var superbra! Efter gick vi till T-centralen medan de smällde fyrverkerier över vattnet.


Kräftis



Julia, Amalia

080830

Igår var det parT, idag är det kräftskiva.

Charming

Igår var jag och Julia på inspelningen av Singing Bee. Vi var trötta och sjuka och ville helst åka hem men man fick iallafall gratis fika! Vi missade Project Runway finalen, men jag åkte hem till henne idag och kollade på den istället. I love Christian forever.


I'd like to be a gallery, put you all inside my show


080824

I förmiddags var jag på  ett gratis poweryogapass med Anna och Julia. Efter (vi var hem och bytte om) åkte vi in till stan. Anna skulle iväg efter ett tag och jag och Julia satte med en varsin islatte i Kungsträdgården. Love it.


Britney!

Igårkväll var trevlig! Träffade folk jag inte sett på länge och några nya som jag aldrig sett förut, de var himla roliga. Och så sov jag och Julia hos Anna.


Regn


080819

Var och fikade med mina vänner idag. Innan köpte vi lite block till skolan och så träffade vi ungefär halva nya klassen.

Edie


080817

Idag var jag i stan med Julia. Jag köpte en body och en väska, vi åt yoghurt och gick sen hem i duggregnet.

Kräftskiva

Fast jag åt min hemgjorda lax, spenat och fetaostpaj.


Jump On It

Igårkväll var toppen! Jag var med Sofia och Linda hemma hos den sistnämnda, med hennes kompisar Peter och Alex. Vi pratade, sjöng, spelade spel och hade jättetrevligt. Det blev lite dans och vi fick fina teckningar. Klockan ett gick pojkarna hem, vi flickor satt på balkongen en stund och så sov vi i Lindas rum medan Pretty Woman spelades på tvn.


Fierce


Imorgon

Börjar jag gymnasiet, jösses. Jag tänker inte gå dit. Eller, det är klart jag tänker gå dit. Men jag vill inte.

080812

Idag var jag hos tandläkaren och träffade Saga och Julia i stan. Vi gick igenom Kungsträdgården (ung08) lite, jag köpte en fin rosa kjol och så åt vi mackor.

Grattis Linda!


080810

Jag, Sofia och Linda hade födelsedagskalas för dem hemma hos Linda. Vi gjorde tacos och en helt suverän tårta och åt tills vi nästan sprack. De fick presenter (jag fick en godispåse) och så visade jag och Sofia ett prov på våra schyssta dansmoves till köksradion. Vi var uppe jättesent och vaknade på förmiddagen. Imorgon ska jag träffa Julia.




Puss!


Kalas

Idag är det födelsedagskalas, lovely!

080809

Jag var på Linnéas land från igår till idag, det regnade mest hela tiden. Vi cyklade, spelade kort och hoppade lite studsmatta medmera. Och så ritade jag en bild på Håkan Hellström i paint. Eller, det skulle vara Håkan Hellström men det såg mer ut som en i Jonas Brothers. Igår var det Stockholmsdagen också, hejaheja.


080807

Min goda vän Julia och jag satt på String och åt pastasallad och drack två koppar te idag. Det var mysigt och det regnade ute.

I Norrland fick jag fyra myggbett på min vad, så pga att mina myggbett blir stora som ägg ser denna nu ut som en fucking ballong. Det är inte roligt på något sätt.

Ulvsjön


Amanda Seyfried



Hennes utseende skulle jag inte tacka nej till. Inte hennes sångröst heller.

Bubblor

Jag träffade Sofia och Linda i lördags och gick och kollade på Pride-paraden i regnet. Sen åkte vi hem till Linda i Sumpan och åt på en thairestaurang. Resten av kvällen spenderade vi i Lindas badkar. Vi såg klart på filmen A Night At The Roxbury på morgonen och så åkte vi in till stan. Efter vi gått runt en stund och planerade att åka hem ville de gå och se Mamma Mia, som jag sett för två dagar sen. De övertygade mig att se den igen genom att betala 40 kronon av biljettpriset och låta mig sitta i mitten. Hej, filmen var helt lovely så varför inte?



Imorgon åker jag till Norrland med familjen.

Without a song or a dance, what are we?

Jag vill också bo på en grekisk ö där alla sjunger Abba-låtar och det springer runt solbrända, vältränade killar överallt.



Vi firade mormors födelsedag genom att gå på restaurang och se Mamma Mia! Jag älskar den, musikaler är det bästa jag vet.

KKH



Mobilkamera är grejen.

Mormor

Min mormor fyllde 80 igår! Puss


RSS 2.0