080528

Igår fick jag ett sms av Anna om jag ville gå med till Skansen och se Mando Diao (och fler) gratis, det ville jag och Julia gick också med. Vi såg dem och Adam Tensta, fast de körde bara en låt var. Efter gick vi runt lite på Skansen och tog fina kort. När vi gick ut åkte Mando förbi i en taxi, jag vinkade, de vinkade tillbaka hoho.





Bilderna är Annas och Julias.

Oh there's a very pleasant side to you

Anna och Emelie övertalade mig att åka in till stan idag efter skolan så det gjorde vi. Satt vid kajen i Gamla Stan, Emelie köpte skor och så fikade vi lite på Götgatan. Sen har jag sett på tv.


Jag gillar bilden, och jag gillar The Hills.

080525

Gick upp klockan tolv idag och fick ett telefonsamtal från Julia, gjorde mig klar och mötte henne. Vi åkte till Djurgårn och gick på Skansen för det är mysigt. Och så såg vi Michael Nyquist, det var ballt.


Mors-dag


Puss på dig mami.

I Like Ike

Jag var i stan med mamma under dagen. Köpte flera fina grejor, bland annat en klänning till balen (åh äntligen) och en asball kofta. På kvällen var hela familjen och såg Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull på bio, den var grym såklart. Åh Shia.



Eurovision Song Contest är inte ens kul när alla östländer kompisröstar på varandra. Eller jo. Det är kul. Jag älskar kött-på-mitt-kött Dima Bilan (och det vet jag att Emelie gör också) fast jag hejade på Grekland.

080523

Jag och Julia åkte till det bästa stället. Vi pratade om fina saker, drack emmi och fick besök av en gråsparv. Alla som gick förbi ville ha oss, jag lovar. Sen gick vi nästan hela vägen hem.


När jag kom hem såg jag på Charlie and the Chocolate Factory med min lillebror och min mamma. I love it.

080520




080518

Mamma, pappa, Niklas och jag var ute och åt på en grekisk restaurang för att fira mina kära föräldrars 12:te bröllopsdag.

Jag gillar

Gossip Girl maraton på femman.


Blair <3


080518

Igår åkte jag, Julia, Sofia och Linda och såg Jason Mraz, igen, den här gången på Bengans. Det var bra. Sen gick vi lite på stan, Julia träffade sin familj efter ett tag och Linda, Sofia och jag och åt på BK. Sen gick vi hem till Sofia och efter hem till mig och där sov vi.

Vi såg på The Notebook också, jättefin film åh. Mmm Ryan Gosling.




080516

Jag, Julia och Anna var i Kungsträdgården på Rix FM festival igår, vilken grej! Måns var bra, BWO var bra och Jason Mraz var bäst, de andra orkar jag inte nämna. Det sämsta var alla äckliga ungdomar ahahha usch.
Innan åt vi på Taco Bar och provade playsuits på Beyond Retro.


Idag tittade jag i mina föräldrars gamla fotoalbum


1989. Min mamma var assnygg.


Jag älskar fräknar, min pappa har fina fräknar. 1971.



Inspiration

Attached


080512

Idag var det thriatlon i skolan. Det var jobbigt men jag klarade det (54 minuter, vilken atlet). Lite senare blev jag och Julia intervjuade av en från svt som var i skolan, det ska sändas i höst hahah. Och så fick jag mvg på alla engelska nationella, yessssss.

Tisdagar är tv-night for sure: Ugly Betty, Desperate Housewives och Christine. Min mamma skrattar asmycket när vi kollar på Christine, hon tycker det är så roligt. Men det tycker jag med
 
Gossip Girl börjar igen nästa vecka, åhh jag älskar det. Chuckchuckchuck har jag saknat, han är heet.

Webcamparty


Hahahaha.

Dandelion don't tell no lies

Idag var mysiga dagen numero uno. Jag mötte Julia efter skolan, vi åkte tunnelbanan och var hungriga. Gick av i Mariatorget, vandrade runt och hamnade tillslut vid hamnen i Gamla Stan med en calzone och dricka från 7eleven. Vi satt där en stund då jag blev attackerad av en ölburk, trodde jag, sen åkte vi till Djurgårn där vi köpte cola på Big Shark (killen i kassan <333). När vi vandrade därifrån hittade vi bästa stället, så där var vi i flera timmar - tog kort, hoppade runt och satt och pratade i gräset.


Översta bilden är Julias.

080507

Gick runt i Gröndal en bra stund idag med Anna och Livja och tog kort med Livjas kamera. Det måste se så dumt ut när alla tre står och posar, sekunden efter springer fram till kameran och sen springer tillbaka och posar lite till. Haha det var kul iallafall, och bilderna blev sweeet.

I love musiken i Frusna Män Söker Kärlek.




Zombie Blood


080504




Totem On The Timeline

Idag har jag gått en lång promenad med min familj, fikat på tomten och varit ute med katterna. Jag borde göra läxor nu.

Party at Gustin's





Julia, Amalia

JULIA


Helicopter

Jag har varit sjukt seg idag. Och igår. Men ikväll så kommer det gäster för familjen firar att vi bott i vårat hus i tio år, wooohho! Då blire massa mat och snacks och sådär. Jag kommer blir superfet.

Jag har upptäckt att det är jätteroligt att rita i photoshop.

Ibland blir jag nöjd med mina teckningar


Originalet

She's like a rainbow

2maj

Big Fish

1bigfish

Helt underbar.

Chips och tzatziki

På valborg var jag i Klubbens Borg med Julia och Saga i typ tjugo minuter, när de tände elden så gick vi haahha. Julia och jag gick hem till mig. Vi satt uppe på natten och åt paj, vindruvor och chips med tzatziki och pratade om roliga saker. Det var mys.

Idag är det Kristihimmelsfärdsdagen så släkten kom hit och åt. Singstar körde vi också haha. Snart ska jag se på Big Fish med familjen.

RSS 2.0