Blommensdagen

I Love Blommensdagen.

30april
Julias bild.

We all scream for Ice Cream

Efter skolan idag åkte jag, Anna och Julia in till stan för att jaga gratis Ben & Jerry's som man skulle få. Vi hittade stället men kön var superlång så vi pallade inte vänta och köpte en glass i Kungsträdgården och satt där istället. Det var härligt.

Något som inte är så härligt är att jag för cirka tio minuter sen såg en spindel (en stor vidrig kloakspindel) här i mitt rum och mamma kan inte hitta den så nu måste jag sova med den här inne om den inte dyker upp. Jag är seriöst helt hysterisk.


ps. mamma fann spindeln och kastade ut den


Natti natti

Idag hade vi friidrottsdag i fyra timmar
Jag har varit och ridit
Har precis skrivit klart en jättelång text om The Witches
Imorgon har jag nationella prov i spanska
Och nu ska jag äntligen gå och lägga mig

Godnatt

Pizza

Jag åkte in till stan med min mor en stund, köpte två par shorts ifrån h&m. När vi var inne på Urban Outfitters började det regna jättemycket så vi gick och fikade på Wiener Konditoriet för att slippa bli blöta, plus att jag var hungrig. Efter det träffade jag Linda, vi gick runt en stund och väntade på att Sofia som var hemma och städade i sitt rum skulle ringa. Hon ringde, vi alla möttes i Slussen och chillade på Djurgårdsfärjan. Sen åkte vi till Årsta och åt pizza på Sofias stammispizzeria (min mamma åkte hem när jag träffade Linda i stan btw). Det var trevligt, jag gillar de där brudarna.

Nu ska jag se klart på Napoleon Dynamite som jag aldrig såg klart på förra veckan för att jag somnade hahaha.

From Atlantis to Interzone

Mysig dag!

Mötte Saga, Julia och Linnéa efter skolan och handlade lite för att sen sätta oss på ett berg och ha lite picknick. Det var varmt och vi hade kul, såklart.
Vi tog bilder med Linnéas systemkamera, ingen har hunnit skicka dem till mig än men jag har lyckats hitta några, de är heta.

25april
1

Baked Alaska

Slutade skolan jättetidigt idag så jag och Julia köpte en Ben & Jerry's på Konsum ("Hon har snott kött!") och satte oss i fruktparken. Den var supergod och vi hade superkul, kom på grejer om folk och sådär. Rockyyyyy.
Efter det var jag hemma en stund och sen mötte jag Julia igen så gick vi och körde dansmix.

24april

23 april

Kanonvarmt var det idag också, helt sjukt det är ju bara april, men inte är jag ledsen över det. Idag har jag gjort chokladbollar och imorgon är det nationella prov i matte. Det känns inte helt bra om jag ska vara ärlig.

Grattis Saga som fyller hela 15 år idag! Grattis grattis grattis.

1saga

Citronyoghurt

Satt i över två timmar på balkongen idag. Det var så himla skönt, jag åt citronyoghurt och njöt av solen. Sen räknade jag lite matte också och höll på att falla av bänken jag satt på för att jag somnade.

22april

Promenad

20april20april20april20april

Håkan Hellström

Håkan Håkan Håkan. Det var sjukt bra.
Jag, Anna och Julia åkte och köade vid halv fyra snåret och så mötte vi Amalia och Linn där. Det var inte så kallt idag faktiskt, det brukar vara värre - fast jag kan inte säga att jag var så pigg på konsert innan det började, vi alla var jättetrötta men när det började blev man pigg. Vi hade inte så bra platser dock, jag såg knappt något om jag inte stod på tå men jag hörde ju (haha) och det var fint iallafall. Efteråt stötte mitt lilla gäng på Linnéa som hade stått långt fram men svimmat och missat nästan hela konserten. Hennes rosett var förstörd också, det var sorgligt men hon var söt. Jag fick tre bra bilder av ungefär 70 stycken. Så kan det gå.

19april

Några av de små bilderna har jag tagit av Anna.

I Have Friends In Holy Spaces

16april

Onsdag:

Nationellt prov engelska
Var i stan med Anna
Köpte solglasögonen med stort S

Torsdag:
Satt på balkongen i vårvädret
Såg att jag var behörig på alla gymnasier jag sökt till
Gjorde läxa med Julia och Linnéa
Fotade med Julia och Linnéa

Idag:
Sydde mig igenom fingret på syslöjden
Svenskaprov
Gjorde kul grejer med Julia
Fick Pretty. Odd. limited edition (looove)

Nu:
Ska jag kolla på Napoleon Dynamite

Imorgon:

Är det Håkan Hellström, pepp pepp pepp

Send My Love To The Dancefloor

Jag hade tänkt att försöka hålla mig borta från datan iallafall veckan ut (kanske inte lördag). Det tror jag kommer gå sådär, men jag ska försöka så jag kan plugga och städa mitt rum, som jag verkligen borde göra, istället för att sitta här och slösa bort flera timmar på ingenting ahhaha. Jag tror att jättemånga ville veta det, ohja.

Peace out.

1audrey

Måndagen

På måndagen (igår) var vi med skolan på Sioma Zubickys föreläsning i Gröndalskyrkan. Han hade varit i Auschwitz och sådär under andra världskriget och man kan bara föreställa sig vilka fruktansvärda minnen han måste ha. Trots det så var han jätteglad, skämtade och skrattade mycket, beundrandsvärt tycker jag.

Sen var jag på ridningen. Hästen sprang iväg hela tiden och var jättestark så det var jobbigt. Jag har ont i mina armar. Och så tände man ett ljus för Engla också, rest in peace.

Idag var jag, Anna och Julia på afro-aerobics, det var kul idag. Lite extra kul blev det när vi träffade på vår knäppa vikarie på utvägen, hehehe.

Kissekatt

Nästan alla mina inlägg börjar med "Idag har jag blablabla..."
Det är ashäftigt.

Idag har jag och nästan alla överviktiga damer i Sverige varit på kattutställning i Märsta.

12april12april12april12april12april


Kalas

Julia, Saga och jag var hemma hos Linnéa på födelsedagsbjudning. Vi fick jättegod mat, såg på film och åt snask tills vi nästan stupade.
Vi hyrde Disturbia, den var bra och spännande och sådär att man hoppar (och skriker) till. Linnéa hade Rosa the Movie hemma, den såg vi sen. Ville är så söt.

11april

Jag är så himla trött, nu ska jag sova. Godnatt.

Sötnos

Jag och Julia gjorde jättefina grejer och tog webcambilder idag. Eller igår kanske.

11april11april

Får jag lov?

Idag var det crazypardanskväll i vår skolas matsal tillsammans med en annan skola, det var faktiskt jätteroligt.
Det var bara det att vi nior i min skola har fått cirka två timmar på oss tidigare idag att lära oss (med hjälp av äkta dansläraren) foxtrot, bugg och vals medan de andra hade övat sen sjuan. Så de var liiiite bättre, ehhehe.
Ett liveband var där och spelade också. Det var lätt ett dansband men de såg ut som riktiga rockers, gamla rockers.

10april

Buggen var iallafall bäst för det är så kul att snurra.

Requiem for a Dream

Idag var det en man från drogfritt.nu i skolan och hade föreläsning om knark. Han hade själv missbrukat och pratade om hur det var och sådär.
Knarket finns tydligen kvar i ens fettceller i 80 år, så om man tar droger när man är 15 (och får hallucinationer) och sen slutar så kan man efter 20 om man t.ex. är och tränar få en hallucinations-flashback (man bränner fettet som åker in i blodet, upp till hjärnan och visar "minnet"). Läskigt, hade jag ingen aning om.

Sen fick vi se en film, Requiem for a Dream. Den var jättebra men väldigt otäck, jag höll till och med för ögonen i slutet. Kände mig lite mesig dock, för jag såg ingen annan som gjorde det haha. Men den var sevärd, det tycker jag. Den är trots allt på nummer 63 på världens bästa filmer på imdb (min favoritsida, jag lovar).

Jag förstår inte hur man kan börja knarka. It's beyond me.

1requiemforadream

Imorgon har vi anti-mobbing dag och vi ska vara i grupper alla årskurser (6-9).
Vår nya biträdande rektor (tror jag) har varit supersmart och delat in grupper bara enligt klasslistan så från min klass är det jag och två killar av vilka den ena aldrig är i skolan och den andra antagligen inte heller kommer vara där. Jag kommer ha såå kul. Eller inte. Jag kanske blir sjukare tills imorn så får jag stanna hemma. Fast sen så måste jag till stan med Julia. Hmm.
Vi får se, det kanske blir den roligaste dagen i mitt liv.


Förkyld

Jag är förkyld.

Lillebror & jag

5april5april5april5april

På dota finns det jättesnygga killar

Idag var familjen (inklusive mig) bortbjudna på middag. Jag tog fina kort med min bästa bror Niklas, de ska jag lägga upp typ nu för att jag vet att alla vill se dom.
Vi lämnade tillbaka den tredje katten också och dumpade våra katter för de ska vänja sig att vara någonannanstans än hemma. Jag saknar dom.


Ikväll har jag lyssnat på Mando Diao, det var längesen.

Det här är min boyfriend

Synd bara att han inte vet om det än.
1brendonurie

I Am The Walrus

Idag hade vi nationella i engelska. Hälften kändes bra och hälften inte så bra (hörförståelsen he he he). Vi fick sluta kvart över elva för lärarna tyckte att vi "hade jobbat så hårt". Jag gick hem, åt, såg på Scrubs och somnade i fotöljen. Julia ringde så mötte jag henne och Saga, vi gick och fikade ett litet tag. När vi skulle gå var det så härligt väder så att vi promenerade till Skanstull och sen ända hem. Eller till Liljeholmen, där tog jag bussen med min mamma som dök upp bara sådär.

4april

Jag har lyssnat på skalbaggarna hela kvällen. Åh de är så bra.
The Beatles altså. Hehe.

Betsey Johnson

1betseyjohnson
Om jag ändå fick ha en av de här som balklänning. Mmmm det skulle vara nice.

Nawwwdå

Julia och jag åkte färjan till Djurgårn, sa hejhej till Linnéa i Timo-kön och köpte glass, tvärtomglassar. Sen hade vi inte lust att gå hem (det var så mysigt ute) så vi gick och köpte en chai-latte, drack den och promenerade till Slussen. Sen åkte vi hem , om man inte förstod det.

Vi pratade om våra favoritsaker och tog den här balla bilden. Erkänn, den är assöt.

2april

April april

Blogg fungerar igen! Gud vad bra att jag känner mig helt jättetråkig och inte har något att skriva då. Not.
Ska nog göra om allt, färger och header och sådant altså, sen får vi se.

Ingen har försökt lura mig idag, so sad.

RSS 2.0