Lovely

Ceasarsallad, prat och promenad.


12.55

Jag sommarjobbar på kungliga konsthögskolans ekonomiavdelning den här veckan. Det är mest bara jag, min moster och vaktmästarna här men det är rätt nice. Efter jobbet ska jag träffa Julia och gå och äta nånstans. Det blir kul för henne har jag inte sett på jättelänge!

Nu ska jag se om det finns något jag kan göra. Jag har fått ett kort jag kan öppna alla dörrar med.

Xoxo.


Grattis Sofia!


Kattvakt


080725

Nu har jag kommit hem ifrån Annas land. Där var det trevligt, såklart. Vi badade, grillade och såg på film mest. Och spelade familje geni, jag vann.


Annas bilder


Nu ska jag se på Juno.

Godmorgon

Åker med Anna till hennes land om en halvtimme, pusshej!


080723

Min fina lilla misse nr2 fyller 1 år.


Bad Reputation

Jag har kollat på Freaks and Geeks avsnitt på youtube hela dagen idag. Älskar det, måste köpa dvd-boxen så jag kan se på det om och om igen.


080719

Min fina lilla misse nr1 fyller 1 år. Mycket kattbilder sa jag, ja.


Kittens



De här, plus två till ska jag vara kattvakt till om en vecka. Helt adorable. Det kommer bli mycket kattbilder.

080718

I fredags var jag med Anna. Vi gick lite i stan en stund, jag köpte en billig klänning och så vidare. Sen gick vi hem till mig och spelade sims och åt, gryymt.


Into The Wild

Jag, Sofia och Linda var och såg Into The Wild nu på kvällen, den var jättebra, åh. Emile Hirsch är inte så dum han heller.


Birka

Jag, min familj, min gudmor, hennes barn, man och hund var på någon gammal vikingaö idag. Vi gick in på ett museum och fick en guidad tur, teaterstyle. Det var inte så kul, men man fick en promenad iallafall.


Secret

Idag har jag och Linda varit i stan och köpt hemlisar.

080715

Jag träffade Anna idag, vi gick runt lite på Söder och åt lunch på String. Sen gick vi längs Årstaviken till L-holmen och åkte hem till Anna, nicenicenice!


FRED



Jag älskar Fred, så himla rolig.

Narnia: Prince Caspian

Jag och familjen gick och fikade hos mormor och morfar idag. Sen såg jag, mamma, lillebror, min kusin och moster Narnia: Prince Caspian, den var bra! Och så var det tre snygga pojkar att kolla på i filmen, det är ju aldrig fel.


Körsbär



Tur att man har två körsbärsträd utanför köksfönstret.

Juan Les Pins

Nu är jag hemma, och helt slut! Gick upp kvart i fyra i morse, väntade på en taxi som inte kom och fick skjuts av hotellvärden till flygplatsen. Vi hann precis checka in och så mådde jag illa hela första flygresan. Men tillslut kom vi hem. På rivieran var det härligt iallafall! Badade, solade, läste och åt mest hela tiden och en av dagarna åkte jag in till Nice och hälsade på Julia och Saga.



FRANCE

Nu åker jag till Frankrike! Puss

Och egentligen är det okej med mig

Var med Anna och hittade platser på Djurgårn vi aldrig hittat förut.



080701-03

Så, ett inlägg om vistelsen på Muskö. Det var mycket mat, mycket snacks och kvällarna spenderades i härliga mjukiskläder. Det var jättemysigt.

Tisdag, 1 juli:
Min pappa körde oss till landet. Stannade på vägen vid ett Willy's för att köpa mat och andra nödvädigheter  så att vi skulle klara oss i tre dagar. Vi kom fram, gjorde tacos (jag gjorde egen guacamole woho) och klockan elva ungefär tog vi ett dopp, det var kallt. När vi kom hem såg vi på Sunes Sommar och gick och la oss.


En bild där vi kan se mina läckra lår och om man tittar noga, Sofias blåa tå.


Onsdag, 2 juli:

Vi vaknade sent och åt frukost. Gick till en sjö, badade och svingade oss i en lian. Hälsade på några får på vägen tillbaka. Till middag grillade vi hamburgare och efter Project Runway och ett Sex and the City avsnitt skulle vi gå till en bastu vid havet. Det var mörkt, jag var rädd men vi kom fram och vi överlevde, bastade och badade (och åt chips) till klockan halv tre ungefär. När vi gick hem var det ljust och vi blev jagade av två grävlingar, trodde vi iallafall. Hemma igen, vi gjorde varma mackor, te och såg på en till film. Vi somnade vid sju.


Tarzan?



Torsdag, 3 juli:
Jag och Sofia tänkte gå upp klockan nio och se på Horace på sommarlovsmorgon men Linda den dumma ungen (nejdå) väckte oss inte så vi vaknade vid två. Vi åt lunch, låg i sängen, åt glass och sen åkte vi hem till staden igen.



1 juli

Nu ska Linda, Sofia och jag dra till Lindas land i tre dagar, so long!


Ps. jag fann bikinin.

080630

Tänkte ju hitta den där bikinin jag vill ha idag men icke sa nicke, den fanns såklart inte i min storlek någonstans. Så jag och Julia gick bara runt lite, åt god mat (och glass!) på Jensens B-house och promenerade hem. Vid nio gick jag en promenix med la familia. Pussgodnatt.

RSS 2.0