Hjälp

Idag var jag, mamma, pappa, Niklas och hans kompis på fjärilshuset. Det var längesen sist. Inte lika kul som när man var liten kanske men jaja mysigt var det, förutom den mindre goda morotskakan vi åt i cafét.

Satt här och kollade på tv4 när de sa att nästa program var "Hjälp". Tänkte att jag kunde ha på det i bakgrunden medan jag satt vid datan eftersom att min morfar ska vara med i ett avsnitt, och tänka sig att de var det avsnittet han var med i! Det var lite roligt, hoppas ni såg det.

1morfar

Oh here she comes watch out boy she'll chew you up

27februari

I can't do the talk, like the talk on the TV

Nu sitter jag hemma hos Linda med henne och Sofia. De spår i tarotkort och jag har tagit över Lindas laptop.
Vi har varit i stan idag, kollade på skor mest och tänkte gå på bio men det blev inte av, vi ska nog se en film här istället. Nu var vi äntligen ute och åt också, det var trevligt och mätt blev man hej och hå.

Jag ska rita teckningar till mina vänner och så ska vi vara vakna hela natten. Eller nåt.
Pusspussspusss.

Panic At The Disco på Tyrol

Igår var bästa kvällen. Ever. Jag, Julia och Anna åkte in till Djurgården och började att köa vid tre-tiden. Det var blött, det var kallt och vi körde bokstavslekar. Jag köpte varm choklad till oss på Lilla Hasselbacken och när Anna var tvungen att åka in till land för att köpa mat så köpte hon ett par strumpor till mig, det var supersnällt.
Insläppet var vid halv sju och vi hamnade ganska långt fram från början. Det var två förband, Kid Down som var lite tråkiga och Black Gold som var rätt bra. Sen kom Panic At The Disco. Gud vad bra det var. De är så bra, de är så fina. Konserten var dock lite kort, men det brukar man tycka. Och vi stod typ längst fram i slutet, oh ja. När konserten var slut hängde vi kvar i lokalen en stund och pratade lite och fick ta kort med killarna i Black Gold, de var jättetrevliga!
När vi gick ut såg vi att det stod lite folk på ett ställe där det även stod Security och Panics livvakt, Zack, som var jätterolig. Vi fick veta att bandet skulle komma ut om en stund. Tio minuter eller två timmar, de visste de inte. Vi stod där i kanske en timme, sen kom Panic At The Disco ut. Åh. Brendon var så glad och åh så söt, jag är kär. Ryan är finast och Jon och Spencer är fett bra. Jag fick signeringar av alla på min biljett och på min hand. När Ryan höll i den sa han "oh your hand is freezing" mmmm. Jag fick en kram av Spencer. 

26februari
      

        

Best night ever. Seriöst.
Bilderna höst upp är mina, de i mitten är Annas och de längst ner är Julias.

Boys will be boys baby

1panicatthedisco
1panicatthedisco

Åh gud jag ska se Panic At The Disco imorgon. Jag är så himla lycklig, vet ni hur länge jag har väntat? Nu ska jag dansa järnet till dvdn och förbereda mig för morgondagen.

Sweet, sweet is the night

Fick ett samtal från Linnéa i morse som frågade om jag vill med ut och köpa glass. Det var väldigt lägligt eftersom att jag annars säkert skulle suttit inne hela dagen. Fast föressten så skulle jag ioförsig gått på promenad med Anna då, men hon var med nu också.
Så jag mötte henne, Anna, Julia och Saga i Liljeholmen och sen åkte vi iväg till Djurgården. Vi köpte en glass på ett café med en helt knäpp kassör och så promenerade vi runt. Saga och Linnéa de mesarna (haha) pallade inte gå så länge så de tog bussen hem medan vi andra gick lite till och sedan åkte färjan. Åt en skål med citronyoggi och müsli (mmmm) när jag kom hem och sen gick jag till ridningen.

25februari

   

Glass

Jag ska gå ut i solen och äta glass.
1icecream
Ps. det blev ingen Oscarsgala igår, pallade inte gå upp. Håll tummarna för en repris.

Sweeney Todd: The Demon Barber on Fleet Street

Den var bra tyckte jag, dock trodde jag att jag skulle tycka att den var bättre. Kan ha varit för allt blod, lite för mycket för min smak och slutet var något abrubt. Men ja, Tim Burton och Johnny Depp är alltid en lyckad kombination.

1sweeneytodd

Oscarsgalan sänds inatt klockan 02:00. Jag vill så gärna se den, jag tror att jag går och lägger mig nu och så kanske jag smyger upp om två timmar och tittar. Natti.

Like drinking poison, like eating glass

Ska snart dra iväg och möta Julia, Linnéa och Saga i Liljeholmen, vi ska gå och se Sweeney Todd på Söder. Det ska bli roligt, den verkar väldigt bra. 
Mina vänner kommer säkert sitta och snaska godis, får se om jag kan hålla mitt "att äta hälsosammare" löfte. Får köpa en frukt eller nåt.
Jag vill ha mina Keds på mig. Det är nog för kallt men jag har saknat dem.

Nu måste jag fixa mitt hår och sen ska jag kila iväg!

I think I'm in love

1björngustafsson

Singstar 4 life

Igår åkte jag in till stan med mamma, köpte underkläder, strumpbyxor och ett vitt herrlinne. På kvällen var familjen bortbjudna på middag hos vänner, jag drack bara två (små) glas coca-cola, det var starkt av mig tyckte jag. Jag och Emma såg på melodifestivalen och spelade singstar till klockan tolv. Vi sjöng och dansade för hela slanten för det är så det ska vara.


Audrey Kitching

1audreykitching
Imorgon när jag vaknar vill jag se ut såhär. Det skulle vara schysst.

We take a week off let the garden grow by itself

Var i skolan i en timme idag. Vi diskuterade temat, såg på allas anslag och fick en glass. Klockan halv tio fick vi gå hem. Åkte då till stan med Saga och Julia. Julia skulle hitta en present till sin lillebror, Saga skulle träffa en kompis och jag var bara där. Alltid ska jag hitta en massa saker jag vill ha när jag inte har pengar, alltid.

22februari

Kom hem vid fyra och såg på Top Model. En kille ringde och sa att han hittat Niklas (min brors) mobiltelefon på ett internetställe. Slarvigt brorsan, slarvigt.
Nu är det lov iallafall!

Ångest

Just nu avskyr jag mitt rum. Och alla mina kläder, jag har ångest varje morgon för att jag är så less på dom. Jag skulle så lätt sälja nästan allt, bara jag inte hade såna sentimentala band till alla mina ägodelar. När jag var liten slängde pappa min trasiga plastpall från IKEA. Jag grät i ungefär en vecka.

Jag måste börja bli hälsosammare, äta nyttigare och motionera. Så säger jag runt 12 gånger i månaden men nu måste jag verkligen. Jag börjar imorgon. Kanske.


I don't see what anyone can see in anyone else but you

Hej här sitter jag och dricker chai-te, det är nice.
Idag skulle vi filma ett anslag till en film (de första minuterna med förtexter). Audur filmade, jag, Julia och Anjani var elaka lärare som mobbade Linnéa som var en städerska. Saga var en manlig lärare, förälskad i städerskan. Den blev jätterolig, tyckte vi. En Städares Dagbok, vänta bara på fullängds versionen.

Men hej, ge mig

1solglasögon

Friluftsdag

Hallå hallå, bloggen fungerade inte igår så jag får skriva lite extra idag istället.
Igår var det iallafall friluftsdag för alla i skolan, jag, Saga, Julia och Linnéa hade "Uppdrag Söder" och skulle promenera på Söder och välja fem grejer från en lista att fota inklusive en klocka som slog tolv. Vi höll oss bara på Hornstull men fotade åtta grejer så haha. Vi blev klara jättefort och gick och åt på Dragon House, asiatisk lunchbuffé mmm.
Vädret var kanonfint, jättevårigt, man blir så himla glad då! Jag gick ända hem.

På kvällen var alla nior tvugna att gå till skolan då blivande sexor skulle gå dit på typ öppet hus. Jag blev placerad i syslöjdsalen, det var schysst för då kunde jag jobba med mina påbörjade projekt och hej, det är roligare att vara där än i datasalen.

Ikväll måste jag plugga, har engelskaprov imorgon.

19februari

For sure


Vart är den där regnbågen?

Det blev ingen fancy middag, vi bestämde att det var bättre att göra på sportlovet. Istället stannade jag hemma, lyssnade på musik, lekte med katterna och bakade kladdkaka. Gjorde pizza med familjen också. Såg på Dirty Dancing: Havana Nights som gick på femman nyss, den var söt. Nu kollar jag på King Kong.

17februari

Jag gör aldrig några läxor längre, jag vet inte om det är för att vi inte har några eller att jag inte vet om att vi har.

Som en Romeo i jeans på din balkong

Efter lunch i fredags så stack jag, Julia och Linnéa från skolan (vi tog ledigt, inga skolkare här inte) och tog tåget ner till Skövde för att se Kent. På tåget satt vi med en gullig man som tyckte att vi var jätteroliga, för det är vi ju.
När vi var framme lämnade vi våra grejer, fixade oss och åt hos Julias farmor där vi sedan bodde. Vi hittade till bussen vi skulle med och åkte till Billingehov, köade i en halvtimme, höll på att frysa ihjäl. Garderobskillen var segast i världen och tillslut kom vi ner till scenen, Familjen var förband.
Kent började spela vid halv nio. Det var så jävla bra, de är sjukt grymma och Jocke Berg är snygg. Vi stod ganska långt fram också, Linnéa hamnade några "rader" framför mig och Julia men i slutet hamnade vi bredvid henne, då var vi kanske fyra rader ifrån scenen.
Mina ben var spaghetti efteråt, Linnéa och jag köpte en t-shirt och vi var tvugna att springa till bussen, som vi hann med och inte behövde betala på.
Hemma hos Julias farmor hade Julias farbror gjort pizza, mmums. Jag somnade på en gång. Dagen efter var vi jättetrötta och slitna, hängde på Commerce och tittade på tv. Jag kom hem på kvällen, åt och såg på melodifestivalen. Lätt att jag hejade på Lasse Lindh och Rongedal. Fast Björn Gustafsson var bäst, jag älskar honom.

15februari



Idag kanske jag ska ut och äta försenad alla hjärtans dag middag med Linda och Sofia, mysigt!

Glad alla hjärtans dag


A fresh start

Okej, då har man gjort en ny blogg igen. Var så trött på min förra, den var stökig och jag var trött på namnet så nu gav jag den här nya bloggen ett så fantastiskt fantasifullt namn som mitt eget. Jag tänkte, jag kan väl inte tröttna på det. Eller?


Idag hade vi nazim/rasismtema i skolan (låter som att vi uppmuntrades till det haha). Vi fick se American History X, den är tio år gammal men jag hade aldrig hört talas om den. Den var jättehemsk men grymt bra. Efter lunch gick
alla häftiga nior till Gröndalskyrkan och hörde en föreläsning av en ex nazist som nu jobbade för Exit (Fryshuset). Han var fett kul och det var onekligen intressant att lyssna på hans livs historia.

Grey's Anatomy hade säsongsprämiär idag, klart att man kollade.
Nu måste jag gå och lägga mig, mina fötter är kalla.

RSS 2.0